NND Album Release

«Η ιστορία πίσω από το 9•11»

Πέντε κομμάτια βασισμένα σε κιθαριστικά riffs, όχι με τη λογική της πολυλογίας αλλά με βιωματικούς στίχους πάνω σε κοινωνικά θέματα όπως ο ρατσισμός, η έπαρση, οι προσωπικές σχέσεις, η ανάγκη για πίστη και η αποκοπή από όλα όσα μας κρατάνε δέσμιους. Το σύνολο πλαισιώνεται από ένα rhythm section που δίνει τον κατάλληλο παλμό σε κάθε ιστορία, ώστε ο ακροατής να βιώνει και όχι απλά να ακούει το κάθε κομμάτι.

«Μια εικόνα 1000 λέξεις»

Όπως όλα, έτσι και το εξώφυλλο ήταν «Δια χειρός NND», μια ιδέα των μελών της μπάντας βασισμένο σε πραγματική φωτογραφία, μέσα στο χώρο εργασίας μέλους της μπάντας, θέλοντας να περάσει το μήνυμα μέσω της εικόνας.

Ο τίτλος του ΕΡ «9•11»

Έχει γίνει το «ανέκδοτο» της μπάντας μιας που για πολλούς συμβολίζει την ημέρα του τρομοκρατικού χτυπήματος στις ΗΠΑ, ακόμα και τον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης όπως και πολλά αλλά που πίστευαν όσοι το άκουσαν για πρώτη φορά. Η αλήθεια όμως είναι πιο απλή, καθώς 9 με 11 είναι συνήθως η ώρα που κάνει πρόβες η μπάντα. Αν και στη συνέχεια ανακαλύψαμε ότι υπάρχουν και αλλά πολλά πίσω από αυτούς τους δυο αριθμούς, όχι και τόσο τυχαία τελικά, όσο μας φάνηκε στην αρχή.

«Οικογενειακή υπόθεση»

Έτσι θεωρούμε ότι θα έπρεπε να ονομάσουμε την παραγωγή του ΕΡ σε κάθε στάδιο, γιατί για να πραγματοποιηθεί όλο αυτό, σε κάθε μας βήμα εκτός από την τετράδα των μελών της μπάντας ήταν πραγματικοί φίλοι που τους θεωρούμε οικογένεια και όχι απλά συνεργάτες, όπου πέρασαν μαζί την αγωνία, τις τρέλες ιδέες μέχρι και τις παραξενιές μας και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε για όλο αυτό.

Η Ομάδα

ΤΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (Orfeas Music Studios): παραγωγή, ηχογράφηση, remixing και πολλά αλλά που θα έκαναν τη λίστα ατελείωτη.
ΚΟΣΜΑΣ ΜΠΟΥΛΑΚΑΣ: mastering.
ΣΑΝΤΡΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΥ: φωτογράφιση μπάντας και ΕΡ cover.
ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΓΓΕΛΕΑ: makeup artist.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ: σχεδίαση και επιμέλεια ΕΡ cover.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ (VΙProjects): σχεδίαση logo, lyric videos, media supporting, social media και κάθε άλλη τρελή ιδέα.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΒΑΣΙΛΗΣ (Digital Technologies): web developing.

EP 9•11 – TRACKLIST

1. Don’t Look At Me
2. I Am
3. Against You
4. Space Woman
5. Diamonds

NONAME DOGS... WITH NAMES!

1. Charis Kontaxis – Vocal
2. Petros Nks – Guitar
3. George Motakis – Bass Guitar
4. Bill Rodostoglou – Drums

The Story

Ξεκινώντας να ηχογραφούν από τον Απρίλιο του 2019 το πρώτο τους single “I AM”, έδειξαν τον δρόμο και των υπολοίπων κομματιών που ολοκλήρωσαν το πρώτο τους EP με τίτλο “9•11” τον Σεπτέμβριο του 2020 μετά από πολλές καθυστερήσεις λόγο covid-19.

Συνολικά πέντε κομμάτια που το καθένα κρύβει τη δική του ιστορία και μήνυμα, όλα ηχογραφημένα και μιξαρισμένα στα “Orfeas Music Studios” δια χειρός Τάσου Ιωαννίδη και final mastering Κοσμά Μπούλακα.
To release του EP με τίτλο “9•11”, έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, ενώ την παραγωγή και δημιουργική επιμέλεια των lyric videos έχει αναλάβει η VIProjects.

Το εξώφυλλο είναι μια φωτογραφική λήψη της Σάντρας Καρακίτσιου και επιμέλειας του Βαγγέλη Μακρίδη επάνω σε ιδέα των μελών της μπάντας θέλοντας να περάσουν το δικό τους μήνυμα μέσα από την εικόνα , δίνοντας μορφή στο σκληρό ήχο και «φτύνοντας» σπίθες μέσα από το στίχο τους.

EP 9•11 – TRACKLIST

1. Don’t Look At Me
2. I Am
3. Against You
4. Space Woman
5. Diamonds

Scroll to Top